Curatenie in Curte

Curatenie profesionala

10 ani de experienta

Aparatura profesionala

Curatenie in curte, pentru ca tu sa te simti relaxat in fiecare zi.

Gradina este locul in care te simti cel mai bine. Se poate, insa, sa nu ai timp suficient sa te bucuri de ea pentru ca esti nevoit sa faci curatenie in permanenta, sa uzi si sa tunzi gazonul, sa te ocupi de verdeata si de florile pe care le-ai plantat. Daca nu ai mereu timp si energie pentru asta, apeleaza la experti si bucura-te de gradina ta in fiecare zi.

Pe langa serviciile de curatenie in apartamente si vile, in spatii comerciale, industriale si in spatiile de birouri, avem si angajati specializati in curatarea spatiilor exterioare, curatare care include tunderea gazonului, curatenia in curte si ingrijirea plantelor si pomilor. Una din regulile dupa care ne ghidam este: ” intai ordine, apoi curatenie”. Ceea ce si facem cu spor, in gradina ta. Asezam lucrurile la locul lor astfel incat sa avem spatiu liber de curatat si apoi incepem treaba.

Daca ai nevoie de o gradina curata in care sa te relaxezi si nu ai mereu timp sa o intretii, ai gasit firma de curatenie care te poate ajuta sa faca pentru tine activitatile de care nu ai timp sau pur si simplu nu iti plac.

Primavara si toamna sunt sezoanele de varf in care lucrul in gradina este cel mai intens iar in aceste perioade agentii nostri de curatenie sunt la datorie full-time pentru a fi la dispozitia tuturor clientilor nostri. Si vara lucram foarte mult astfel incat gazonul, pomii si florile tale sa arate proaspat in permanenta.

Convinge-te de profesionalismul nostru si contacteaza-ne.

garden-grass-meadow-green

Serviciile incluse in acest tip de curatenie sunt:

  • Tuns gazon
  • Curatat pomi in functie de inaltime
  • Debarasat gunoiul rezultat pana la limita proprietatii.
  • Varuit pomi
  • Alte servicii la cerere, in functie de nevoi
Share This Story, Choose Your Platform

Cele Mai Bune Servicii

Servicii Curatenie de Calitate

Curatenie Apartamente si Vile

Curatenia in casa inseamna in primul rand o atmosfera placuta in familie, inseamna relaxare, inseamna lipsa grijilor.

Curatenie Spatii Birouri

Vrei angajati mai productivi? Vrei sa scapi de grija angajarii directe de personal auxiliar care poate oferi sau nu calitatea serviciilor de curatenie pe care ti le doresti?

Curatenie Spatii Comerciale si Industriale

Servicii de curatenie in spatii comerciale, industriale, magazine, sedii de banca, farmacii, cluburi, depozite.

Curatenie dupa constructor

Tocmai ai terminat de construit sau de renovat casa sau biroul? Perfect! Totul arata asa cum ti-ai dorit dar mai ai un pas pana sa te simti confortabil.

Curatenie dupa Petreceri

Daca esti petrecaret de meserie sau doar petrecaret de ocazie, este la fel de neplacut sa faci toata curatenia de unul singur.

Curatare Tapiterie, Canapele, Mocheta

Curatarea lor periodica ajuta la pastrarea unui aer curat si sanatos in casa. Acarienii, praful si alte microorganisme nocive pentru sanatatea ta sunt indepartate cat ai clipi.

Inchiriere Aparatura Profesionala

Pentru oferte va rugam sa ne contactati!

Parteneri

FA CUNOSTINTA CU CLIENTII NOSTRI