17/10/2015

Servicii de Curatenie

Firma de Curatenie Bucuresti.

Cautati o firma de curatenie specializata? Sunteti in locul potrivit! Oferim servicii de calitate la preturi avantajoase.
Ce ne recomanda? Clientii nostrii si experienta in domeniu inca din anul 2008.

Curățenie apartamente și vile

Serviciile pot fi la cerere sau pe bază de abonament. Oferim servicii cu aparatură și soluții profesionale. Aceste servicii de curatenie includ: spălarea geamurilor, ușilor, tablourilor, lustrelor etc., îndepărtarea prafului, aspirarea pardoselilor si mochetelor, spălarea și igienizarea băilor, bucătăriilor, spălarea gresiei și faianței, tratarea parchetului, odorizarea și aerisirea încăperilor.

Curătenie birouri si spatii comerciale

Serviciile includ spălarea geamurilor, ștergerea prafului, aspirarea mochetelor, igienizarea toaletelor, aerisirea încăperilor, evacuarea gunoiului, la cerere alte servicii de curatenie ce pot include furnizarea consumabilelor de igienă.

Curătare mochete canapele si tapiterii auto

Aspirarea mochetelor și covoarelor, curățarea lor prin șamponare uscată, frecarea petelor cu monodisc sau scoaterea acestora prin metoda injecție-extracție.
Spălarea canapelelor prin metoda injecție-extracție. Uscare în câteva ore.
Spălarea tapițeriilor auto prin metoda injecție-extracție. Uscare în câteva ore.

Curătare după constructor

Curătenia după constructor necesită mai mult efort în comparatie cu o curătenie generală. Echipa noastră va veni în sprijinul dvs. imediat după terminarea lucrărilor si se va asigura că nu rămâne nici o suprafată necurătată pentru ca dumneavoastră să vă mutati într-o locuintă curată.

Curatenie Gradina

La cerere tundem gazonul si curătăm grădina dumneavoastră!

Suna